FIDEBO Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Ogled kateregakoli dela spletne strani FIDEBO pomeni, da se strinjate z navedenimi omejitvami in pogoji uporabe, ki so navedeni na spletni strani pred vami. Če se s pogoji ne strinjate vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

FIDEBO d.o.o. upravlja in posodablja spletno stran z namenom splošnega informiranja o svojih storitvah in aktivnostih. Ne jamčimo za točnost podatkov in informacij objavljenih na spletni strani FIDEBO Professional ali FIDEBO Prestige. Prav tako ne jamčimo, da so vsi izdelki in storitve na voljo v vseh državah ali v vseh oblikah, pakiranjih in pod enakimi pogoji.

Vse informacije in podatki na FIDEBO spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene vzpostavljanju zavezujočih pravnih razmerij ali vstopu v tovrstna pravna razmerja, razen ko je to izrecno navedeno.

Omejitev odgovornosti

Spletna stran je pripravljena s ciljem zagotavljanja točnih in ažurnih informacij, vendar podjetje FIDEBO d.o.o. ne prevzema odgovornosti za njihovo celovitost, obliko in nemoteno uporabo. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino spletne strani, brez predhodnega obvestila in ne glede na razlog.

Uporabniki spletno stran in njeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato FIDEBO d.o.o. niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi spletne strani v nobenem primeru ne odgovarja za katerokoli ali kakršnokoli škodo, ki bi izhajala ali bi bila v zvezi z uporabo, dostopom in/ali nezmožnostjo uporabe podatkov/informacij na spletni strani. Prav tako nobena zgoraj našteta oseba ne odgovarja za pomanjkljivosti v vsebini.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Vsa vsebina, ki izvira s strani FIDEBO d.o.o. je v zakonsko dovoljenem okvirju predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine in je namenjena le za osebno in nekomercialno uporabo. Brez pisnega soglasja s strani FIDEBO d.o.o. je vsebino na spletni strani prepovedano prepisati, kopirati, razmnoževati ali širiti na katerikoli drug način.

Varovanje zasebnosti

FIDEBO d.o.o. ima glede varovanja zasebnosti informacij visoka merila. Za potrebe statističnih podatkov ne beleži ali shranjuje nobenih osebnih podatkov uporabnikov, ki spletno stran uporabljajo na standarden oz. običajen način.

Informacij/podatkov preko piškotkov ne prejemamo, zato obvestila o uporabi piškotkov nimamo.

Podatke, ki jih prejmemo preko povpraševanj iz e-mail naslovov in/ali telefonskih številk hranimo na našem strežniku oz. e-poštnem predalu, ki je v našem upravljanju. Vaših podatkov ne bomo v nobeni obliki posredovali v uporabo tretjim osebam, razen ob zahtevi pravosodnih organov.

Izjema so zunanji partnerji, ki nudijo različne storitve dobave naših izdelkov ali storitev ter nekateri podizvajalci. Po informacijah, ki smo jih prejeli s strani pogodbenih partnerjev ugotavljamo, da upoštevajo veljavne predpise za zavarovanje osebnih podatkov.

Podatki so shranjeni na računalniku v Republiki Sloveniji in jih ne posredujemo v obdelavo v tretje države.

Varnost

FIDEBO d.o.o. uporablja različne tehnične varnostne ukrepe, ki stran varuje pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali pred nepooblaščenem dostopom. Ker osebnih podatkov na spletni strani preko piškotkov ne shranjujemo ni bojazni, da bi jih kdo ukradel.

Podatkov in vsebine na spletni strani na žalost ne moremo v popolnosti zavarovati pred nepridipravi, izgubo, uničenjem, si pa prizadevamo preprečiti tovrstne nesrečne dogodke.

Prepovedana in nezakonita uporaba

Spletno mesto FIDEBO d.o.o. ne smete uporabljati za nezakonite namene oziroma na način, da kršite običajne standarde in norme uporabe spletnih strani in kršitev pogojev, ki so omenjeni na strani pred vami. Spletnega mesta/strani ne smete uporabiti na način, da bi poškodovali, onemogočili, preobremenili, ali škodili podjetju FIDEBO ali povezanim strankam/partnerjem. Strogo prepovedujemo uporabo FIDEBO spletne strani z namenom oviranja ali poškodovanja vsebine ali varnostnih ukrepov. Prav tako je prepovedano nadlegovanje oz. omaložovanje podjetja FIDEBO d.o.o., njegove storitve ali osebje. Pridobivanje nepooblaščenega dostopa do računalniških/informacijskih sistemov, gesel ali ostalih podatkov je prav tako prepovedano. Kršitve sistema ali varnosti omrežja lahko privedejo do civilne ali kazenske odgovornosti.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«