Večletne izkušnje

Zgodovina podjetja, ki se je začelo ukvarjati z vodovodnimi, kleparskimi in ključavničarskimi deli, sega v leto 1987.
Zgodovina podjetja, ki se je začelo ukvarjati z vodovodnimi, kleparskimi in ključavničarskimi deli, sega v leto 1987.

Ustanovitelj podjetja je bil Filip Ramšak, ki je že kot otrok kazal veselje do obrtniških del. Filip Ramšak je svojo poklicno pot začel leta 1977, kjer je opravljal različna dela – od vodovodnih do kleparskih in ključavničarskih del. Leta 1980 je šolanje uspešno zaključil.

V naslednjih letih si je pridobil dovolj znanja in izkušenj, da je lahko uresničil svojo željo postati samostojni podjetnik. Tako je leta 1987 ustanovil s.p.

Sprva je delo opravljal sam, za opravljanje dela pa je imel zgolj cenene klešče, žago ter ročno navojno rezilo. Začel je z vodovodnimi inštalacijami po stanovanjskih hišah.

Čez čas je privarčeval dovolj, da je kupil še kotno brusilko in vrtalni stroj, leta 1990 pa je svoj fiček zamenjal s kombijem ter povečal zalogo orodja, ki ga je potreboval za delo. Zaposlil je dva pomočnika.

Sčasoma je začel delati že večja dela. Med drugim je opravljal dela tudi za večja podjetja. Do leta 2002 je zaposlil že 10 delavcev. Uspeh podjetja je vidno rastel, zato se je odločil zapreti s.p. in leta 2012 ustanovil podjetje FIDEBO d.o.o.

Odslej se naše podjetje na domačem trgu uspešno razvija, vodi pa nas vizija razširitve na tuje trge.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«