Vzdrževanje strojev

Za podaljšan čas življenjske dobe, preprečevanje izpadov proizvodnje in intervencije, kadar nepričakovano stroji prekinejo delovanje.
Za podaljšan čas življenjske dobe, preprečevanje izpadov proizvodnje in intervencije, kadar nepričakovano stroji prekinejo delovanje.

Vzdrževalni pregled strojev: preprečevanje izpadov proizvodnje

Preprečite napake, ki bi povzročile izpade proizvodnje v najbolj neustreznem trenutku. Vzdrževalni pregled, ki ga opravi strokovna ekipa Fidebo, je bistveno bolj ugoden od stroškov, ki jih povzroči izpad proizvodnje.

Pogodbena vzdrževanja strojev: podaljševanje življenjske dobe

Glede na tip proizvodnje in karakteristike uporabe strojev se določi program vzdrževalnih pregledov. Tako se podaljša življenjska doba strojev in njihov ekonomski izkoristek.

Preventivna vzdrževanja strojev: ko je za vas najmanj moteče

Ob dnevih, ko vaša proizvodnja miruje ali je na minimalnem nivoju, strokovna ekipa Fidebo opravi preventivne vzdrževalne preglede ter manjša popravila strojev.

Kurativna vzdrževanja strojev: kadar stroj ni v uporabi

Včasih stroj ob okvari nadomestimo z drugim in se s popravilom starejšega ne mudi. V teh primerih se izvajajo kurativna vzdrževanja, ki stroj čim bolj povrnejo v izhodiščno stanje.

Intervencijska vzdrževanja strojev

Odzivnost je izjemno pomembna, kadar se stroji v proizvodnji nepričakovano ustavijo. Ekipa Fidebo je za vas v takšnih primerih dosegljiva na 051 636 350.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«