Dejan Ramšak, lastnik

Maribor potrebuje podjetniški in športni duh, da izkoristi svoje bogate potenciale.
Maribor potrebuje podjetniški in športni duh, da izkoristi svoje bogate potenciale.

Digitalna vizitka (vcf)

t.: +386 51 636 350

Email: dejan@fidebo.eu

Izobrazba: inženir strojništva

Lastnik: Fidebo d.o.o.

Predsednik NK Pobrežje

Facebook | LinkedIn

Dejan Ramšak, lastnik podjetja FIDEBO d.o.o., je svojo poslovno pot pričel graditi že pri rosnih 12 letih, ko je v prostem času poprijel za vsa manjša pomožna dela v družinskem podjetju FIDEBO.

Po zaključenem študiju in pridobljenem nazivu inženirja strojništva, je kot pripravnik v podjetju FIDEBO in Cimos Maribor opravljal različna dela, od opravljanja manjših gradbenih ter monterskih del do strojnega mehanika, varilca, strojnega ključavničarja ter strojnega inženirja. Preizkusil se je tudi v vlogi organizatorja in vodje dela, kar mu je kasneje pomagalo pri prevzemu vodstva podjetja FIDEBO.

Z pridobljenimi vrlinami pa mlad in uspešen podjetnik prispeva tudi na področju športa. Kot predsednik nogometnega kluba Pobrežje Maribor skrbi za razvoj in napredek kluba, kjer se je kot igralec udejstvoval od malih nog.

V vlogi trenerja z UEFA licenco pa vzgaja mlade nogometaše v kakovostne igralce, trenerje, sodnike in ostale funkcionarje.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

»Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«