Gostinstvo

Poskusite odlično kavo v naši kavarni ali se razvajajte z okusnimi dobrotami, ki jih pripravljajo kuharski mojstri na Fidebo Food Trucku.

Fidebo Art Kavarna

Dobrodošli v Art Kavarni, kjer se vrhunski okusi srečujejo z umetniško izkušnjo. Naša edinstvena kolekcija kav vam ponuja več kot le poživitev – ponuja izkušnjo okusnih potovanj, ki prebudijo vaše čute. Vsaka skodelica je skrbno izbrana in ustvarjena s strastjo do kakovosti ter estetike

Fidebo Kulinarika

Razvajajte svoje brbončice z našo kulinariko, ki seže onkraj okusa. Naše storitve zajemajo vrhunski catering za posebne trenutke, nepozabne dogodke s food truckom ter osvežilno hladno ponudbo za lokale. Z inovativnimi okusi, vrhunskimi sestavinami in strokovnostjo našega kuharskega moštva ustvarjamo edinstvene gastronomske izkušnje. Za vsako priložnost poskrbimo, da je hrana več kot le obrok – postane doživetje.

Fidebo Food Truck

Dobrodošli v našem Food Trucku, kjer se okusi srečujejo z navdušenjem. Razvajajte svoje brbončice z našo sveže pripravljeno kulinarično ponudbo, ki združuje sveže sestavine in inovativne okuse, kar vam prinaša nepozabno doživetje na vsakem grižljaju. Od uličnih prigrizkov do eksotičnih jedi – pri nas se lahko prepustite raznolikosti okusov, kjer je vsak grižljaj pravo doživetje.