Vozila

Izposoja, najem, prodaja ali uvoz vozila? Izberite vozilo za vaše trenutne potrebe na način, ki vam najbolj ustreza.

Izposoja vozil

Pri Fidebo vozilah vam ponujamo širok izbor kakovostnih in sodobnih vozil za najem, prilagojenih vašim potrebam in željam. Ne glede na to, ali potrebujete vozilo za poslovno potovanje, družinski izlet ali poseben dogodek, vam zagotavljamo udobno, varno in zanesljivo izkušnjo z našo floto vrhunskih Fidebo vozil.

Najem vozil

Pri Fidebo smo tu, da vaše potovanje naredimo enostavno, udobno in brezskrbno. Ponujamo vam najem Fidebo vozila visoke kakovosti, ki bo izpolnilo vaše potrebe po mobilnosti. Ne glede na to, ali potujete poslovno ali na družinski izlet, želimo, da doživite svobodo ceste s stilom.

Uvoz vozil

Verjamemo v to, da mora biti proces izbire vozila prav toliko edinstven kot vozilo samo. Zato vam dajemo možnost, da si izberete Fidebo vozilo po svojem okusu, mi pa bomo poskrbeli, da to vozilo pride do vas.

Prodaja vozil

Za vas smo tukaj, da olajšamo proces prodaje vozil. Z našo strokovno ekipo, ki se ukvarja s prodajo vozil, vam nudimo celovito podporo pri vsakem koraku. Od ocene vrednosti vozila, izdelave privlačnih oglasov do postopka prodaje in urejanja potrebnih dokumentov – skrbimo za vse. Vaša vozila, naša skrb za prodajo!

Ponudba

Fidebo vozila vam nudijo prodajo, najem/izposojo, odkup in uvoz vseh vrst vozil. Na naši Facebook strani si lahko ogledate več informacij in celotno ponudbo.