Kultura podjetja

Profesionalnost dosegamo skozi vrednote in bogato zgodovino podjetja.

Natančnost

Vaše zadovoljstvo pri uporabi je pogosto odvisno od milimetrov. Zagotovite si natančno izvedbo storitev.

Strokovnost, izkušenost in skrb za dovršeno izvedbo ob uporabi najbolj kakovostnih orodij Vam to omogoča.

Profesionalno. Fidebo.

 

Hitra odzivnost

Za trenutke, ko Vam je pomembno takoj rešiti situacijo.

Popravilo stroja, izvedba zaključnih gradbenih posegov, izdelava specialnih kovinskih izdelkov ali montaža različnih gradbenih ter strojnih elementov – Fidebo ekipa poskrbi za hiter poseg in prve nujne korake za rešitev situacije.

 

Prilagodljivost

Skladno s specifikami Vašega okolja, naprav in procesov.

Popravilo stroja, izvedba zaključnih gradbenih posegov, izdelava specialnih kovinskih izdelkov ali montaža različnih gradbenih ter strojnih elementov – Fidebo ekipa poskrbi za poseg tako, da se čim bolj prilagodi Vašim željam in potrebam

Večletne izkušnje

Zgodovina podjetja, ki se je začelo ukvarjati z vodovodnimi, kleparskimi in ključavničarskimi deli, sega v leto 1987.

Ustanovitelj podjetja je bil Filip Ramšak, ki je že kot otrok kazal veselje do obrtniških del. Filip Ramšak je svojo poklicno pot začel leta 1977, kjer je opravljal različna dela – od vodovodnih do kleparskih in ključavničarskih del. Leta 1980 je šolanje uspešno zaključil.

V naslednjih letih si je pridobil dovolj znanja in izkušenj, da je lahko uresničil svojo željo postati samostojni podjetnik. Tako je leta 1987 ustanovil s.p.

Sprva je delo opravljal sam, za opravljanje dela pa je imel zgolj cenene klešče, žago ter ročno navojno rezilo. Začel je z vodovodnimi inštalacijami po stanovanjskih hišah.

Čez čas je privarčeval dovolj, da je kupil še kotno brusilko in vrtalni stroj, leta 1990 pa je svoj fiček zamenjal s kombijem ter povečal zalogo orodja, ki ga je potreboval za delo. Zaposlil je dva pomočnika.

Sčasoma je začel delati že večja dela. Med drugim je opravljal dela tudi za večja podjetja. Do leta 2002 je zaposlil že 10 delavcev. Uspeh podjetja je vidno rastel, zato se je odločil zapreti s.p. in leta 2012 ustanovil podjetje FIDEBO d.o.o.

Odslej se naše podjetje na domačem trgu uspešno razvija, vodi pa nas vizija razširitve na tuje trge.

 

Zgodovina podjetja

Zgodovina podjetja sega v leto 1987. Ustanovitelj podjetja je bil Filip Ramšak, ki je že kot otrok kazal veselje do obrtniških del.

Filip Ramšak je svojo poklicno pot začel leta 1977, kjer je opravljal različna dela – od vodovodnih do kleparskih in ključavničarskih del.

Leta 1980 je šolanje uspešno zaključil. V naslednjih letih si je pridobil dovolj znanja in izkušenj, da je lahko uresničil svojo željo postati samostojni podjetnik. Tako je leta 1987 ustanovil s.p. Sprva je delo opravljal sam, za opravljanje dela pa je imel zgolj cenene klešče, žago ter ročno navojno rezilo. Začel je z vodovodnimi inštalacijami po stanovanjskih hišah. Čez čas je privarčeval dovolj, da je kupil še kotno brusilko in vrtalni stroj, leta 1990 pa je svoj fiček zamenjal s kombijem ter povečal zalogo orodja, ki ga je potreboval za delo.

Zaposlil je tudi dva pomočnika. Sčasoma je začel delati že večja dela. Med drugim je opravljal dela tudi za večja podjetja. Do leta 2002 je zaposlil že 10 delavcev. Uspeh podjetja je vidno rastel, zato se je odločil zapreti s.p. in leta 2012 ustanovil podjetje FIDEBO d.o.o. Odslej se naše podjetje na domačem trgu uspešno razvija, vodi pa nas vizija razširitve tudi na tuje trge.