Vzdrževanje strojev

Neustrezen pristop k vzdrževanju strojev in naprav lahko privede do škode, ki je izredno draga. Ne zaradi popravila, temveč zaradi izgube časa v proizvodnji.

Vzdrževanje strojev za nemoten potek vaše proizvodnje

Nudimo vam pogodbeno, preventivno, kurativno, intervencijsko in generalno vzdrževanje strojev. Z našim celovitim pristopom k vzdrževanju strojev boste lahko brezskrbno nadaljevali s svojo proizvodnjo, ne da bi se soočali s nepotrebnimi izpadi ali težavami.

Vzdrževalni pregled strojev: preprečevanje izpadov proizvodnje

Preprečite napake, ki bi povzročile izpade proizvodnje v najbolj neustreznem trenutku. Vzdrževalni pregled, ki ga opravi strokovna ekipa Fidebo, je bistveno bolj ugoden od stroškov, ki jih povzroči izpad proizvodnje.

Pogodbena vzdrževanja strojev: podaljševanje življenjske dobe

Glede na tip proizvodnje in karakteristike uporabe strojev se določi program vzdrževalnih pregledov. Tako se podaljša življenjska doba strojev in njihov ekonomski izkoristek.

Preventivna vzdrževanja strojev: ko je za vas najmanj moteče

Ob dnevih, ko vaša proizvodnja miruje ali je na minimalnem nivoju, strokovna ekipa Fidebo opravi preventivne vzdrževalne preglede ter manjša popravila strojev.

Kurativna vzdrževanja strojev: kadar stroj ni v uporabi

Včasih stroj ob okvari nadomestimo z drugim in se s popravilom starejšega ne mudi. V teh primerih se izvajajo kurativna vzdrževanja, ki stroj čim bolj povrnejo v izhodiščno stanje.

Intervencijska vzdrževanja strojev

Odzivnost je izjemno pomembna, kadar se stroji v proizvodnji nepričakovano ustavijo.

Generalna vzdrževanja strojev

Pri Fidebo smo strokovnjaki za generalna vzdrževanja strojev. Z našimi temeljitimi pregledi, servisiranjem in popravili zagotavljamo optimalno delovanje vaših strojev.

Kontaktiraj nas!

Dejan Ramšak